Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hermes

   Alba Iulia, Romania


Descriere

Prin amplasarea sa "Hotel Hermes" îmbina într-un mod util i comod necesitatea unui confort ridicat cu dinamismul oferit de zona specific unui mic centru comercial. Nimic din toate acestea nu scade îns din oferta spaiului ambiental interior care reprezint practic reeta complet pentru odihn, organizarea unor întâlniri de afaceri sau alte evenimente reuite.


La "Hotel Hermes" profesionalismul angajailor i patronatului se îmbina cu dorina de a servi clienii notrii, care la urma urmei sunt stapânii notrii.


Înfiinat în 1991 societatea care gestioneaz i administreaza "Hotel Hermes" se confund practic cu istoria post-decembrista a judeului Alba, oferind astfel sigurana i garania unui profesionalism de necontestat. Nici cea mai mic parte din eforturile noastre nu a fost i nu va fi precupeit pentru a ne mulumi clienii.


De la îmbinarea plcut i perfect a modernului cu luxul i linitea interiorului i pân la o contopire a culorilor plcute i linititoare, "Hotel Hermes" v pune la dispoziie 40 de locuri de cazare în camere single, double i apartamente. Camerele dispun de toate dotrile necesare turistului sau omului de afaceri, care alege oferta noastr. De la banala conectare la televiziunea prin cablu, telefon cu serviciu naional i internaional, minibar, grupuri sanitare proprii utilate la un standard de calitate superior si pân la conexiunea la Internet, toate dotarile stau oricînd la dispoziia clienilor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.