Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crowne Plaza Abu Dhabi Hotel


Descriere

Acest hotel de 5 stele, situat în cartierul de afaceri central din Abu Dhabi, la numai 12 minute de mers pe jos de promenada Corniche oferă camere spaţioase, cu vedere panoramică la oraş. Printre facilități se numără o piscină de 18 metri amplasată pe acoperiș.
Camerele cu aer condiționat și WiFi gratuit de la Crowne Plaza Abu Dhabi au podea cu parchet și mobilier modern. Toate camerele includ o zonă de relaxare şi un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile private sunt dotate cu articole de toaletă de lux.
Crowne Plaza pune la dispoziție 7 localuri unde se poate lua masa, printre care se numără restaurantul asiatic premiat Cho Gao, restaurantul italienesc premiat Spaccanapoli, The Garden, cafeneaua Cappuccino, Heroes Pub, Level Lounge și Vincent's.
Oaspeții se pot relaxa cu masaje thailandeze și suedeze în una dintre cele 4 camere de masaj disponibile. Crowne Plaza oferă și tratamente corporale, o saună și o sală de gimnastică.
Crowne Plaza Abu Dhabi se află la numai 8,8 km de centrul comercial Marina Mall și la 2,2 km de centrul comercial Abu Dhabi Mall. Plaja publică Corniche este situată la 5 km. Hotelului pune la dispoziție o recepție cu program nonstop și o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.