Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR ANTHELIA GRAND

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Localizare: este situat in zona rezidentiala Costa Adeje, la 500m de plajele Fanabe si Del Duque, cu iesire iesire directa la mare si la 2 km distanta fata de terenul de golf Las Americas.
Dotari camere: hotelul este compus din 5 corpuri separate alcatuite din camere duble standard (vedere la ocean sau piscina), duble superior (vedere lateral la ocean) si 15 suite sea view (living, dormitor la al doilea nivel, 2 bai, terasa mare); camerele dispun de uscator de par, halate de baie, TV, telefon, conexiune internet, seif, minibar, aer conditionat, balcon sau terasa cu vedere la gradina si grup sanitar.
Facilitati hotel: restaurant principal (specificul se schimba zilnic), 3 restaurante a la carte (barbeque – deschis doar la pranz, bucatarie italianeasca si internationala), bar la piscine, bar cu program de divertisment, bar cu muzica live, centru Wellness SPA, 2 piscine exterioare (cu apa dulce si apa de ocean), parc, magazine, spalatorie (contra cost), schimb valutar, inchiriere masini (contra cost), sali de conferinte, cinema (110 locuri), discoteca (1 data pe saptamana), show profesional (3 ori/saptamana), program distractiv (o data pe saptamana), muzica live – zilnic, fitness, volei, 2 terenuri de tenis, tenis cu paleta, tenis de masa, aporturi nautice pe apa.
Facilitati copii: 2 piscine (1 piscina cu apa dulce si incalzire, 1 cu apa de ocean fara incalzire), meniu pentru copii in restaurant, scaune de copii in restaurant, loc de joaca, camera de joaca, baby cot, bona (contra cost, la cerere), Smiley Kids Club (4-12 ani), cadou pentru copii pana la 12 ani la check-in, accesorii de baie pentru copii, halat pentru copii, mini discoteca. Club House: informatii despre programele de animatie pentru intreaga familia, baby phone, bona pe timp de seara (la cerere, contra cost), carucior (contra cost), carucior pentru gemeni (contra cost).
Plaja: publica de nisip (Playa Fanabe). Umbrelele si sezlongurile sunt contra cost.
Pagina web: http://www.iberostar.com/en/hotels/tenerife/iberostar-anthelia

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.