Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandre Troya

   Playa De Las Americas


Descriere

Centru Wellness & Spa – 1000 mp

Acces internet Wi-Fi

Magic Park-200 mp


Descriere hotel

Alexandre Troyal Hotel este un resort de 4*, amplasat în centrul bulevardului Costa Adeje, construit ca o clădire în forma de „L”, cu suprafaţă întinse, ce pune la dispoziţia turiştilor o piscină cu apă dulce încălzită pe timp de iarnă şi un centru Wellness & Spa de peste 1000 mp. Alexandre Troya Hotel oferă turiştilor cadrul perfect în care se pot bucura de un concediu de neuitat.



Principalele puncte de atracție

Centru Wellness & Spa – 1000 mp

Acces internet Wi-Fi

Magic Park-200 mp



Regim de masă

All Inclusive

În intervalul orar 07:30-23:30

Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

Acces internet Wi-Fi, jocuri de societate, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 200 m de centrul oraşului, la 40 m de Marea Mediterană, la 17 km de Airport South, la 70 km de Airport North. În apropierea hotelului se află 3 terenuri de golf – Golf Lasa Americas-2 km, Golf Costa Adeje-10 km, Golf Del Sur-17 km.



Soare si mare

Plajă publica, cu nisip

2 piscine exterioare pentru adulţi, piscină pentru copii, piscină interioară

Șezlonguri și umbrele gratuite; prosoapele sunt contra cost atât la plajă cât şi la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet – „Arena”

Gala Bar, Cafeteria-Bar, Bar Salon

Amazonas Bar-Restaurant

Palapa Snack Bar



Sport și relaxare

Acces internet Wi-Fi, jocuri de societate, program de animaţii, show-uri, muzică live, sală de fitness, centru Wellness & Spa, saună, baie turcească, jacuzzi, hidroterapie, duş Vichy, masaj, tratamente faciale şi corporale, coafor, salon de înfrumuseţare, PC corner, tenis de masă, magazine, închiriere biciclete/maşini.



Facilități pentru copii

Magic Park-200 mp (pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani), jocuri, pictura, teatru, scaune inalte in restaurant, piscina.



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, jocuri de societate, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Sală de fitness, centru Wellness & Spa, saună, baie turcească, jacuzzi, hidroterapie, duş Vichy, masaj, tratamente faciale şi corporale, coafor, salon de înfrumuseţare, sală pentru întâlniri şi conferinţe, PC corner, servicii de spălătorie, tenis de masă, magazine, închiriere biciclete/maşini.



Bine de stiut

În interiorul restaurantelor şi a barurilor din incinta hotelului nu se acceptă accesul în costum de baie, în slapi, la bustul gol sau fara incaltaminte.



Facilități si dotari camere

Hotelul pune la dispoziţia turiştilor un total de 354 camere, împărţite astfel: 132 camere standard, 46 camere family, 141 camere club Alexander, 20 camere junior suite, 15 panoramic rooms.

Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, mini-bar (la unele tipuri de cameră), plasma TV, telefon, seif (contra cost), balcon / terasă.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.