Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Favorita Grand Hotel


Descriere

Hotelul Grand La Favorita, situat în centrul stațiunii Sorrento pune la dispoziție unități de cazare cu balcon, o terasă la soare și o piscină în aer liber încălzită, cu vedere la Golful Napoli și la muntele Vezuviu. Accesul la conexiunea WiFi este gratuit.
Camerele Hotelului La Favorita au pardoseală cu gresie Vietri, aer condiționat, TV prin satelit și minibar. Baia privată este dotată cu halate de baie, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.
În fiecare zi se oferă un mic dejun italian tip bufet. Restaurantul à la carte este specializat în preparate culinare mediteraneene, realizate cu produse tipice din Sorrento, iar barul oferă gustări și o varietate mare de cocktailuri.
Hotelul de 5 stele este situat la 1 km de portul Sorrento, de unde oaspeții pot lua feribotul spre insula Capri. În Positano se ajunge cu mașina în 30 de minute. Când stați mai mult de 2 nopți, primiți o băutură de bun venit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.