Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astoria Sorrento Hotel


Descriere

Situat în centrul istoric, acest hotel de 4 stele oferă o grădină şi terasă la soare, la 200 de metri de coasta pitorească a oraşului Sorrento. Toate camerele cu aer condiţionat oferă TV cu ecran plat cu programe prin satelit şi acces gratuit la Wi-Fi.
Şezlonguri şi umbrele de soare sunt disponibile pe terasa la soare a Hotelului Astoria. Oaspeţii au acces gratuit la o piscină în aer liber, situată la doar 5 minute de mers pe jos.
Toate camerele au mobilier albastru şi galben şi pardoseală din gresie de culoare deschisă. Fiecare cameră este dotată cu un aparat de ceai / cafea şi un minibar. Unele camere au balcon.
Micul dejun tip bufet continental include produse dulci de patiserie, brânzeturi şi mezeluri. Numeroase restaurante şi cafenele se află la 10 minute de mers pe jos de hotel.
Din portul situat la 850 de metri de Hotelul Astoria Sorrento pleacă bărci spre insulele Ischia şi Capri. Hotelul este la 10 minute de mers pe jos de gara care oferă legături spre Napoli.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.