Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alpha Hotel


Descriere

Hotelul Alpha, amplasat într-un cadru încântător, în liniştita localitate Sant'Agnello, la doar 2 minute de călătorie cu trenul de centrul oraşului Sorrento, vă oferă o piscină mare, un restaurant tipic şi multe altele.
Această vilă elegantă, datând din secolul XIX, a fost complet renovată, iar, în prezent, găzduieşte un hotel ospitalier de 4 stele. Grădina este înconjurată de plantaţii de citrice, care emană mirosuri îmbătătoare, şi abundă de flori şi plante exotice, fiind ideală pentru relaxare. Piscina este extrem de atractivă pe parcursul zilelor fierbinţi de vară.
Vă puteţi relaxa savurând o băutură de la bar pe terasa în aer liber. Acesta oferă privelişti ale Muntelui Vezuviu şi ale Golfului Napoli. În restaurant, vă puteţi delecta cu o combinaţie bogată de specialităţi regionale şi preparate italiene şi internaţionale. În plus, în incintă veţi găsi un punct de internet şi o sală de conferinţe.
Hotelul Alpha este situat la doar 300 de metri de Plaja La Marinella şi la o scurtă plimbare de gară. Din această locaţie, puteţi călători cu trenul Circumvesuviana către Sorrento sau, în direcţia opusă, spre Pompei şi Napoli.
Toate camerele au un balcon sau o terasă şi TV prin satelit. Unele sunt prevăzute cu un duş sau o cadă cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.