Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sierra Hotel

   Sharm El Sheikh, Egipt


Descriere

Acest complex all-inclusive de 5 stele este situat în Soho Square şi oferă acces la plaja privată White Knight. Proprietatea asigură un serviciu de transfer gratuit de la/la aeroport.
Sierra Sharm El Sheikh are 7 piscine şi un centru de sporturi nautice cu echipament pentru parasailing, windsurfing şi schi nautic. De asemenea, există o sală de fitness şi terenuri de tenis.
Camerele au balcon sau patio cu vedere la grădină sau la piscină. Toate sunt prevăzute cu TV prin satelit şi minibar. Băile includ o oglindă cosmetică şi un uscător de păr.
Centrul spa al complexului Sierra Sharm El Sheikh asigură o gamă largă de tratamente corporale, şedinţe de reflexologie şi masaje. Oaspeţii se pot destinde la baia de aburi, la saună sau în cada cu hidromasaj, iar pe acoperiş există o zonă de relaxare cu umbrele de soare.
Oaspeții se pot bucura de bufet deschis all inclusive la Mountain View. Akuna Matata oferă diverse preparate din bucătăria mexicană, marocană, chinezească, egipteană şi fructe de mare. Puteţi savura băuturi răcoritoare şi gustări la cele 8 baruri ale proprietăţii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.