Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sheraton Sharm Hotel


Descriere

Sheraton Sharm Hotel Resort este situat in Golful Naama si Insula Tiran aproape de orasul Dahab cu viata de noapte bogata. Oferind vedere la locatii renumite pentru scufundari si snorkelling, hotelul Sheraton Sharm este situat pe Coasta Al Pasha de pe malul estic al celui mai sudic punct al Peninsulei Sinai, unul dintre cele mai frumoase recife de coral. Hotelul se afla la 5 km de viata de noapte din Golful Naama si la 10 minute de mers cu masina de Aeroportul International Sharm El Sheikh. Hotelul ofera camere si apartamente spatioase, 300 de suite si camere superioare, cu TV prin satelit, o zona de relaxare mare cu birou si minibar.
Toate camerele si suitele au o suprafata generoasa avand capacitate pentru amplasarea unui pat suplimentar, iar unele camere pot fi comunicante. Toate camerele au balcon sau terasa privata cu vedere spectaculoasa la plaja si la mare.Camerele si suitele spatioase sunt dotate cu bai de marmura, Wi-Fi si terase care dezvaluie vedere la gradina, piscina si mare.
Hotelul ofera facilitati de lux si servicii excelente precum si acces la plaje private si scufundari intr-un uimitor recif de corali. Locatia retrasa a centrului spa de la Sheraton Sharm permite realizarea tuturor tratamentelor intr-o ambianta linistita si relaxanta, inspirata de bogatiile naturale indigene, oferind experienta de spa suprema. Printre facilitatile hotelului se enumera plaja privata cu lungimea de 800 de metri, o piscina in aer liber, o piscina pentru scufundari si o piscina pentru copii, un centru spa, 1 restaurant principal, White Cruiser, care serveste preparate tip bufet din bucataria internationala pe tot parcursul zilei, si ofera seri tematice, precum si 3 baruri care ofera cocktailuri racoritoare si gustari usoare.
Multe din barurile si restaurantele din incinta ofera vederi fantastice. Turistii apreciaza in mod deosebit facilitatile hotelului, terasele minunate si spatiile de plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.