Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT


Descriere

Descriere: Hotelul a fost deschis in anul 2012 si are o cladire principala cu 2 nivele (receptie) si un complex de cladiri cu 2-3 nivele.

Localizare: Hotelul Sunrise Arabian Beach se afla in zona Sharks Bay, pe plaja, fiind situat la 12 km de centrul orasului Sharm El Sheikh si la 8 km de aeroportul international Sharm El Sheikh.

Facilitati hotel: Plaja privata cu o lungime de 250 m si ponton, internet Wi- Fi pe toata suprafata resortului, 6 restaurante - Masala (cu specific indian), Sabai (thailandez), La Pergola (italian), Cote dAzur (francez) si Waterfall Grill, care serveste bufete internationale. De asemenea, sunt disponibile un lounge bar si o cafenea, bar la piscina, bar pe plaja, 4 piscine din care 3 sunt incalzite pe parcursul iernii, dintre acestea 1 piscina este pentru diving si 1 piscina cu tobogane, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, centru SPA (masaj, sauna), fitness, jacuzzi, ping-pong, tenis, volei, sporturi nautice, parcare, room service, schimb valutar, camera pentru bagaje, shuttle bus, bancomat, concierge, babysitting contra cost, servicii de spalatorie si curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, sali de conferinta, centru de afaceri, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri. In fiecare zi au loc spectacole de animatie seara si muzica live.

Dotari camere: 420 de camere decorate elegant in stil arab, fiecare fiind echipata cu AC, seif, TV LCD, internet Wi-Fi, cafetiera, minibar, uscator de par, articole de toaleta gratuite, halat si papuci, oglinda machiaj, balcon sau terasa. 171 Superior Room (43 mp); Deluxe Sea View Room (51 mp); Family Room (53 mp). Hotelul dispune si de camere pentru persoane cu dizabilitati (Superior Room), camere pentru nefumatori si connected room.

Alte informatii: Sunt incluse sauna si baia cu aburi pentru oaspetii care se afla in Sistem All Inclusive. Celelalte servicii sunt cu plata. Se accepta plata cu urmatoarele carduri de credit: Mastercard, Visa, American Express si Diner's Club.

- gratuit: aerobic, competitii de inot, jocuri olimpice, water polo, teren de fotbal, teren de tenis, mini-golf, masa de tenis, darts, boccia, yoga, Tai Chi, meditatie, dans, baie turceasca, baie cu abur, sauna, intrare discoteca

- contra cost: scufundari, banana, parasailing, canoe, windsurfing, snorkeling, croaziere, biliard, bauturile la discoteca, masaj, jacuzzi.
Sezlonguri, umbrele si prosoape gratuit la plaja si la piscina. Se recomanda incaltaminte speciala pentru plaja.

Pagina web: www.sunrise-resorts.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie