Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Charmillion Club Aquapark Hotel

   Sharm El Sheikh, Egipt


Descriere

Charmillion Club Aquapark este situat în zona Nabq din stațiunea Sharm El Sheikh, la doar 1 km de plajă. Pune la dispoziție un parc acvatic pentru adulți și copii, o zonă amenajată cu piscină, care include o piscină pentru adulți și o piscină pentru copii, 3 restaurante și 3 baruri.
Fiecare dintre camerele de la Charmillion Club Aquapark are TV cu ecran plat, minibar și baie privată. Unele camere includ o cameră de zi spațioasă.
Restaurantul principal de la Charmillion Club oferă în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, iar la restaurantul italian sau la restaurantul indian se oferă seara specialități à la carte. Barul cu terasă și barul de la piscină oferă o varietate de cocktailuri.
Oaspeții pot vizita centrul orașului din Golful Naama, situat la 24 km de Charmillion Club Aqua Park. La Aeroportul Internaţional Sharm El Sheikh se ajunge cu mașina în doar 5 minute. La cerere se oferă un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul spre Golful Naama.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.