Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BEACH RESORT TIRAN

   Sharm El Sheikh, Egipt


Descriere

Localizare: Hotelul Coral Beach Resort Tiran 5*, se afla in partea de sud-est a orasului, cu o vedere minunata la Insula Tiran, unde se pot bucura de un bun snorkeling si scufundari. Acest hotel se afla in top 5 hoteluri din Sharm El Sheik, pentru activitatea de snorkeling si scufundari.
Este situat la 8 km de aeroportul din Sharm El Sheik, la doar cateva minute distanta de centrele comerciale din golful Naama si are un acces facil la atractiile turistice din regiune.
Facilitati hotel: Fara plata: wifi gratuit in zona de lobby, loc de joaca pentru copii, paturi pentru copii, parcare, program de animatie zilnica pentru copii
Cu plata: spa si fitness center, masaj, 24h room service, servicii de babysitting, spalatorie, magazine, schimb valutar, ghid pentru un tur in jurul marii Rosie, doctor, farmacie, sali de conferinta cu o capacitate de la 24 la 200 de persoane, in functie de sala, mini bar in camera.
In cadrul hotelului regasim -3 piscine , dintre care una incalzita pentru lunile de iarna, si piscine pentru copii
Acces direct la plaja privata, cu nisip fin, sejlongurile si prosoapele sunt incluse.
Dotari camere: mini-bar, aer conditionat, seif, cabina de dus, telefon in baie, papuci de casa, halat, uscator de par si oglinda de machiaj, LCD TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.