Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BEACH RESORT MONTAZAH

   Sharm El Sheikh, Egipt


Descriere

Descriere: Coral Beach Resort Montazah este un hotel de 4 stele situat la cateva minute de una dintre cele mai frumoase plaje din Sharm El Sheikh. A fost renovat partial in anul 2008 si este dedicat exclusiv adultilor. Printre facilitatile oferite turistilor sai, se numara 2 piscine exterioare, acces Wi-Fi si 2 restaurante.

Localizare: Hotelul este situat in cartierul Ras Nasrani (Montazah), la o distanta de 5 km fata de Aeroportul Sharm El Sheikh si la 20 km de Naama Bay.


Facilitati hotel: plaja proprie, umbrele, sezlonguri si prosoape la plaja, doua restaurante, dintre care unul a la carte (Shark's Bay Restaurant - contra cost), 4 baruri, 2 piscine exterioare, cabinet medical (la cerere, contra cost), zona comerciala, acces Wi-Fi gratuit (in zona de lobby), sala fitness, aerobic, tenis de masa, darts, teren de tenis, volei pe plaja.
Contracost: masaj, sauna, biliard, ecipament de tenis, centru diving.


Facilitati camere: aer conditionat, telefon, televizor, seif, minibar, baie proprie, uscator de par, halat si papuci de baie, prosoape, articole pentru uz personal.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.