Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

In centrul statiunii Karterados, s-a ridicat un mic hotel administrat de o familie, un loc unde regasim o oaza de relaxare si liniste.Karterados este locatia ideala pentru a imbina relaxarea cu viata agitata si cosmopolita a insulei, aici se regasesc numeroase taverne si magazine.

Distante: la doar 2 km distanta de Fira, capitala insulei Santorini, 2.5km pana la plaja Monolithos, statia bus 200m, aeroport 4.5 km

Facilitati hotel: receptie, o piscina cu terasa spatioasa, Jacuzzi,sezlonguri si umbrele, pool bar and snack bar,loc de parcare subteran, zona de mic dejun, snack bar,WI-FI, shuttle service pentru transfer in port sau in oras.Servicii pentru organizarea unor evenimente sau nunti ofera hotelul sora ORA din Firostefani.

Dotari camere: capacitate de 31 camere, cele mai multe dintre acestea fiind camere duble. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, frigider, telefon fix, radio, uscator de par, seif, balcon / sau terasa . Camerele sunt curatate zilnic, lenjeriile de pat se schimba o data la doua zile si un mic dejun tip bufet este servit zilnic in sala de mic dejun, wi-fi, Toate camerele sunt decorate in stil traditional.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.