Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Narkissos 2* (Kamari - Santorini)


Descriere

Descriere: Hotelul Narkissos de 2 stele este localizat in insula Santorini, in frumoasa statiune de la malul marii, Kamari, cu o plaja lunga cu pietricele negre. Accesul la plaja, viata de noapte, cluburi si puburi este facil.

Localizare: Hotelul se afla la 150 de metri de plaja statiunii Kamari, la 10 km de Fira - capitala insulei Santorini, aeroportul se afla la 4 km, iar portul din Santorini este la 9 km.

Plaja: Plaja este la 150 de metri de hotel, cu pietricele. Sezlongurile si umbrelele pe plaja se inchiriaza contra cost.

Dotari camere: Hotel Narkissos are camerele dotate cu aer conditionat, TV satelit, frigider, acces gratuit la internet Wi-Fi si balcon cu vedere la Marea Egee sau la gradina, baie privata cu dus si uscator de par.

Facilitati hotel: Hotelul Narkissos dispune de Wi-Fi, parcare privata, fax/copiator. Barul hotelului serveste bauturi si cafea pana seara tarziu. Oaspetii se pot destinde sub pergola de pe terasa sau pot urmari emisiuni TV in lounge. Chiar langa proprietate puteti gasi un supermarket si o brutarie. Autobuzul local opreste la numai 30 de metri de proprietate. Hotelul Narkissos se afla la mai putin de 3 minute de mers pe jos de baruri, plaja, restaurante si magazine.

Clasificare oficiala: 2*

Pagina Web: www.narkissoshotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie