Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Parthenon Art este o proprietate de 3 stele situată în Olympic Beach (Pieria) care oferă restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 26 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Camerele luminoase de la Parthenon Art sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider.

La Parthenon Art oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Parthenon Art oferă meniuri pentru diete speciale.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Parthenon Art poate furniza informații turistice.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Parthenon Art se află la 68 km de Orașul Salonic și la 46 km de Aeroportul Salonic. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Parthenon Art sunt: Bazilica Agia Fotini - 3,4 km, Stațiunea Katerini - 5,0 km, Dion - 13,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă - la 30 m
Tv în spațiile comune
Meniuri pentru diete speciale
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Pardoseală de lemn sau parchet

Locatie