Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Thapsus Hotel


Descriere

Club Thapsus este situat la Mahdia, capitala istorică a Dinastiei Fatimides, aflată la doar 50 km distanță de Aeroportul International Monastir.Aeroportul, este renumit pentru plajele sale fine cu nisip, de la Medina porturile tradiționale de pescuit, locurile de cazare arheologice sunt complet echipat cu un sistem de aer condiționat și încălzire, baie, loggii, telefon, TV prin satelit și, la cerere, Minibar.Modern hotel de familie prietenos, situat la cinci kilometri de Mahdia. Medina și la 50 km de Aeroportul Monastir. Lobby-ul său este spațios și lux cu 400 de locuri (Ground & Mezzanine Floor).
5 Niveluri / Podele & 2 Ascensoare. Spălătorie. Hotelul oferă 5 restaurante: Bufet restaurant, restaurant à la carte, pizzerie, restaurant Snack-Beach la plajă & Piscină Grătar restaurant.5 Baruri: Lobby Bar, American Bar,Terasa Bar, Beach Bar, Cyber Bar (Internet), Moorish Café &Mega-Discoteca cu o capacitate de 1000 de persoane.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.