Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Phoenicia Holiday Resort


Descriere

Unic pe litoral, Phoenicia Holiday Resort este un nou concept turistic in Romania gandit pentru a gazdui in mod special familii cu copii, oferind tot confortul necesar pentru odihna, relaxare dar si distractie si buna dispozitie.
Ultramodernul perimetru de vacanta asigura in prima faza peste 1.200 de locuri de cazare, in 420 de apartamente, o parcare cu 400 de locuri, restaurante, baruri, terase, cafenea orientala, piscine si cascade, locuri de joaca pentru copii, club de biliard, centru de jocuri.

Localizare
Situat in Mamaia Nord, la 150 m de plaja complexul este cea mai spectaculoasa investitie din ultimii ani, acoperind o suprafata totala de 100.000 de mp, din care peste 60.000 de mp reprezinta constructia efectiva.

Distante
- 11 km de centru Constanta
- 5 km de cazino Mamaia
- 6,6 km de Aqua Magic

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Atu-uri hotel
- hotel potrivit pentru familii cu copii
- suprafata foarte mare, foarte multe posibilitati de distractie, relaxare si petrecerea timpului liber
- plaja privata

Facilitati
Hotelul are 3 restaurante si baruri:

Restaurant Kasttane
Situat la parterul complexului Phoenicia Holiday Resort, separat de zona principala de cazare si aproape de briza marii, restaurant Kasttane Phoenicia va asteapta atat pentru mic dejun si pentru pranz cat si pentru cina.
Mesele principale oferite in sistem bufet suedez, pun la dispozitie o varietate de sortimente si preparate culinare care va vor satisface pe deplin si cele mai pretentioase gusturi. O parte din cele 100 de specialitati oferite zilnic dar si painea sunt preparate in fata clientilor pe plite si cuptoare special amenajate.

Restaurant italian (contra cost)
Un loc romantic amenajat pe malul marii intre Mamaia si Navodari, la cativa metri distanta de Phoenicia Holiday Resort, va propune servirea cinei pe marginea piscinei amenajate in centrul terasei.

Restaurant Babel (contra cost)
Situat in imediata apropiere a complexului Phoenicia Holiday Resort, intre Mamaia si Navodari, restaurantul oriental/pescaresc Babel imbina intr-un mod placut bucataria orientala cu preparatele din peste proaspat si fructe de mare.

Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati si activitati: mic dejun si pranz buffet suedez (apa, suc, cafea incluse), mic dejun: 7.00 - 10.00, pranz: 12.30 - 15.00, plaja privata cu umbrele si sezlonguri, prosoape plaja - pe baza de tichet primit la cazare, parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta, teatru de vara / Cinema
Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice), jocuri si concursuri adulti si copii (14.00 - 16.00), 6 piscine pentru adulti si copii cu valuri/tobogane, program artistic si animatori, formatie live seara la masa, petreceri tematice, karaoke, carnaval, fitness/Aerobic/Sauna, baza sportiva (tenis/baschet/fotbal), spalatorie auto, parcare supravegheata, spalatorie haine cu autoservire, televiziune interna proprie, WI-FI, presa la receptie, salon de infrumusetare/ Masaj (contra cost), punct farmaceutic, complex magazine (alimente/jucarii/cosmetice), echitatie (contra cost), club games/biliard, punct nautic (skijet/distractii nautice), excursie in Delta Dunarii, transfer turisti (la/de la gara sau aeroport - Constanta/Bucuresti), business center, instructori de sport.

Facilitati copii
- club animatie copii
- jocuri si concursuri pentru copii (14:00 - 16:00)
- piscina pentru copii
- tobogane

Camere
Complexul are un total de 420 de apartamente si un total de 1200 de locuri de cazare.

Tipuri camera
Studio
Este spatiul ideal de cazare pentru doua persoane ce doresc sa aiba parte de intimitate si de o priveliste minunata spre curtea interioara a complexului de 4 stele Phoenicia Holiday Resort.
Cazarea in studio se potriveste insa perfect si pentru o familie insotita de copii ce vor sa-si tina parintii aproape.
Cuprinde un spatiu deschis cu living, bucatarie si zona de dormit, baie si terasa.
Confortabil pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii ( 0-13.99 ani) si are o suprafata de 65 mp.
Dotari: bucatarie complet utilata, canapea modulara, patut bebelus (la cerere), baie cu cada, uscator de par, Wi-Fi, aer conditionat, balcon

Apartament cu 1 dormitor
Apartamentul cu 2 camere standard cuprinde un dormitor, living deschis cu bucatarie, hol, baie si terasa spatioasa din care puteti admira atat marea cat si lacul Siutghiol.
Este pozitionat pe exteriorul complexului si are vederea fie spre Mamaia fie spre Navodari.
Confortabil pentru 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii ( 0-13.99 ani) si are o suprafata de 90 mp.
Dotari: bucatarie complet utilata, canapea modulara, patut bebelus (la cerere), baie cu cada, uscator de par, Wi-Fi, aer conditionat, balcon

Apartament cu 2 dormitoare
Apartamentul cu 3 camere este spatiul perfect pentru o familie mai mare sau chiar pentru doua familii cu cate un copil.
Are doua terase, una la living si una la dormitor si are vederea in interiorul complexului.
Apartamentul cu 3 camere este format din doua dormitoare, living deschis cu bucatarie, hol, baie.
Confortabil pentru maxim 5 adulti sau pentru 4 adulti si 2 copii (0-13.99 ani) si are o suprafata de 125 mp.
Dotari: bucatarie complet utilata, canapea modulara, patut bebelus (la cerere), baie cu cada, uscator de par, Wi-Fi, aer conditionat, balcon

Dotari camera
Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu mobila executata la comanda, parchet , televizoare LCD si televiziune satelit, logii (camere) si balcoane (apartamente), minibar, telefon, seif, aer conditionat centralizat.

Altele
DEMIPENSIUNE:
Mic dejun (7.00 - 10.00) buffet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse);
Pranz buffet suedez (12.30 - 15.00)

ALL INCLUSIVE:
mic dejun (07.00 - 10.00) bufet suedez (apa, suc, ceai, cafea incluse);
pranz bufet suedez (12.30-15.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca),
cina bufet suedez include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca),
bar plaja (10.00-19.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca),
bar piscina (10.00-19.00) include bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodca),
Servicii incluse:
Umbrele si sezlonguri la plaja si piscine; Prosoape plaja - pe baza de tichet primit la cazare; Cosmetice la baie; Parc de joaca pentru copii pe categorii de varsta; Teatru de vara/Cinema; Parcul indragostitilor (foisoare pentru seri romantice); Club animatie copii; Jocuri si concursuri adulti si copii (la plaja, piscine, terasa); Piscine pentru adulti si piscine pentru copii, cu valuri/ tobogane (2 piscine cu apa incalzita), piscina interioara inclazita; animatori, muzica life si program pentru copii seara la restaurant Kasttane; petreceri tematice, karaoke, carnaval; Fitness / Aerobic / Sauna; Baza sportiva (tenis/baschet/fotbal/volei); Spalatorie auto; Parcare supravegheata; Spalatorie haine cu autoservire; Televiziune interna proprie; Internet WI-FI; Presa la receptie; Pat bebe la cerere; Business Center.

Servicii optionale:
Salon de infrumusetare/ Masaj; Punct farmaceutic; Complex magazine (alimente/jucarii/cosmetice); Echitatie; Club games / Biliard; Punct nautic (skijet/distractii nautice); Excursie in Delta Dunarii; Transfer turisti (la/de la gara sau aeroport Constanta/Bucuresti; Instructori de sport, baruri si cafenea orientala
Restaurant Sarago (specific Italian) cu terasa si piscina; Pescarie mediteraneana Babel (cu specific mediteranean si libanez); Restaurant Internatioanal (cu program artistic, deschis in intervalul 20.00-03.00)

Regimul de masa:
CAZARE + DEMIPENSIUNE: obligatoriu, include micul dejun si masa de pranz care se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
CAZARE + ALL INCLUSIVE: optional, include mic dejun, pranz, cina, acces la barul de piscine si barul de plaja, in prima zi de cazare se intra cu cina si in ziua plecarii se servesc si micul dejun si pranzul. Cina se serveste in Restaurant Kasttane ce include programul de seara pentru copii si muzica live pentru adulti (formatie). La mesele principale si la baruri sunt incluse bauturile alcoolice (bauturi racoritoare draft cu/fara acid, apa, bere draft, vin alb/rosu draft, lichior, vodka)

Plata rezervarior ce beneficiaza de EARLY BOOKING se va efectua astfel :
- rezervarile ce beneficiaza de 35% discount (din pachetul de servicii), pot fi efectuate pana la 31.12.2015
Modalitate de plata :
- 100 euro/adult si 50 euro/copil platitor pana la 06.01.2016
- 100 euro/adult si 50 euro/copil platitor pana la 29.02.2016
- diferenta cu 14 zile inainte de data sosirii
- rezervarile ce beneficiaza de 30% discount (din pachetul de servicii), pot fi efectuate pana la 29.02.2016
Modalitate de plata :
- 100 euro/adult si 50 euro/copil platitor pana la 04.03.2016
- 100 euro/adult si 50 euro/copil platitor pana la 30.04.2016
- diferenta cu 14 zile inainte de data sosirii
- rezervarile ce beneficiaza de 20% discount (din pachetul de servicii), pot fi efectuate pana la 30.04.2016
Modalitate de plata :
- 200 euro/adult si 100 euro/copil platitor pana la 04.05.2016
- diferenta cu 14 zile inainte de data sosirii

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.