Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Innside Calvia Beach


Descriere

LOCALIZARE: la 200 metri de Calvia Beach, una din cele mai bune plaje din Mallorca cu nisip alb si ape cristaline. El Arenal se afla la 26 de km iar orasul Palma de Mallorca este la doar 18 km de hotel. Aeroportul este la 24 de km de hotel. Zona de baruri si restaurante este la doar 100 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este modern si unic pentru stilul sau : are 2 piscine dintre care una este localizata pe acoperis, imbracata in sticla cu o vedere spectaculoasa la plaja Magaluf si sezlonguri balineze, Shallow Sun club - la etajul 5 al hotelului, muzica live, cocktailuri si petreceri cu DJ se organizeaza aici intr-o atmosfera speciala, receptie 24 de ore ( check incepand cu ora 15:00, check out pana la ora 12:00) , camera pentru bagaje, 2 restaurante ( Food Factory bufet si Rooftop 9 ), 2 sali de evenimente/conferinte, conexiune internet wireless gratuita, parcare, lifturi, sala de fitnes, snack bar, bar la piscina, exchange, conexiune internet wireless in intregul hotel.


FACILITATI CAMERE: Camerele sunt moderne, cu design functional foarte confortabil. Camerele duble standard au 25 de mp si dispun de pat dublu/ 2 paturi twin, balcon, mini bar gratuit, seif, TV, telefon, aer conditionat, cuptor cu microunde, baie cu dus, uscator de par.
Camerele JUnior suite sunt mai spatioase , beneficiaza de multa lumina naturala, au 40 mp si dispun de un mic living cu canapea, in plus au si expresor de cafea cu capsule.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.