Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amic Gala este o proprietate de 3 stele situată în Can Pastilla (Mallorca) care oferă restaurant și o terasă unde oaspeții pot petrece timp împreună cu prietenii sau familia. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 126 camere. Camerele luminoase de la Amic Gala sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. În camere există baie cu duș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Amic Gala oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Amic Gala este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Amic Gala oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la o distanță de 1,6 km.

Cele mai apropiate atracții de Amic Gala sunt: Portul de agrement San Antonio de la Playa - 500 m, Palma Aquarium - 1,0 km, Mega Park Nightclub - 3,5 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
TV
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta

Locatie