Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUESEA Mediodia


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă se află la doar 50 de m de plaja cu nisip, într-o zonă centrală în S'Arenal. În imediata apropiere se poate ajunge la sistemul local de transport în comun. Aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) este la aproximativ 6 km.

Dotări

Hotelul oferă 18 camere single și 148 de camere duble pe 9 nivele la care se poate ajunge cu un lift. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Facilitățile unității de cazare cuprind o cameră de bagaje și un seif. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. De asemenea, există o serie de magazine care invită la hoinărit și la zăbovit. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Programul de sporturi acvatice al hotelului include plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă și scufundări subacvatice. O sală de fitness, biliard și squash fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a unității de cazare. O discotecă și un club de noapte completează oferta. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, hotelul pune la dispoziție gustări. Stau la dispoziție băuturi nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.