Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eix Lagotel Holiday Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la cam 1,2 km de plajă, intr-o zonă centrală in Alcúdia.

Dotări

Cele 251 de camere, cele 15 apartamente și cele 233 de camere duble sunt impărțite pe 8 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Servicii ca o cameră de bagaje, un schimb valutar și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Un supermarket și un magazin de suveniruri și alte magazine oferă distracție la cumpărături. Complexul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, un serviciu de inchiriat mașini, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea camerelor se găsește cate un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. In chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un cuptor cu microunde. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Hotelul oferă camere de familie și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

2 piscine exterioare promit improspătare și inviorare. De asemenea există bazine pentru copii. O cadă cu hidromasaj (contra cost) imbie la relaxare, iar barul piscinei/snack-barul oferă forțe noi intre reprize. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse in complex asigură divertisment, ca de exemplu tenis, boccia, volei, minigolf și tir cu arcul și contra cost - ciclism/ciclism montan. Oferta sporturilor acvatice și de plajă include hidrobicicletă. In complexul cu o sală de fitness, tenis de masă, badminton, biliard, un joc de darts și squash, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive in interior. Clienții locului de cazare se pot lăsa răsfățați de terapiile de relaxare din zona de destindere. Sunt oferite o saună și terapii prin masaj precum și contra cost un spa. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant cu aer condiționat, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor.

Carduri de credit

In complex sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.