Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Santa Ponsa


Descriere

Dotări

Aparthotelul cu aer condiționat cu lifturi dispune de 93 de apartamente și de 44 de garsoniere. Recepția este deschisă la orice oră. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă pasagerilor acces (gratuit) la internet. Locul de cazare oferă o grădină și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără o sală de jocuri. Un nivel de parcare este disponibil pentru cei ce preferă să-și ia mașina personală. Printre alte servicii se găsesc servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat (contra cost), sistemul de încălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută în cabine. În majoritatea cabinelor se găsește câte un balcon. Există dormitoare separate. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif și un birou. În chicinetă se află un frigider și un aragaz. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). Un duș și o cadă se găsesc în interiorul băilor. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Aparthotelul oferă 137 de cabine de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Clienții își pot savura concediul pe puntea de bronzat cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei, baschet, minigolf și tir cu arcul. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. La hotelul cu o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, squash, gimnastică și aerobic, clienții pot alege dintr-o serie cuprinzătoare de activități sportive în interior. După o zi lungă, pasagerii se pot destinde în zona de relaxare, acolo există un spa și terapii prin masaj. Contra cost se oferă și o saună. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și o minidiscotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Aparthotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice, ci și gustări. Un bufet delicios și bogat își așteaptă pasagerii la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Locul de cazare oferă pentru mai mult divertisment reprezentații de gătit în fața musafirilor.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.