Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Best Delta


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, un loc ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află în Puig D' en Ross, la cam 1 km de plajă, într-o zonă liniștită. Cel mai apropiat aeroport este Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) și se află la aproximativ 15 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 7 etaje și o clădire auxiliară, clienții vor găsi 288 de camere. La recepția din zona de primire personal ce vorbește mai multe limbi vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor. Serviciile disponibile includ o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (contra cost). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de 4 lifturi. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale unității de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, servicii de bonă, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un autobuz propriu pentru navetă. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost). O sală de reuniuni oferă posibilitatea de a ține conferințe, prezentări sau reuniuni.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește un balcon sau o terasă. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. În plus sunt disponibile un minibar și un birou și, contra unui supliment de preț, un seif. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon și canale prin satelit. În băi se găsește un uscător de păr. Hotelul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni în mod activ în zona cu piscine cu 2 piscine în aer liber. Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vreme. În plus, există o zonă cu apă de mică adâncime pentru copii. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Cine dorește să facă sport și în timp ce călătorește, poate apela la boccia, minigolf, o sală de fitness, gimnastică și o saună, și contra cost la tenis și partide de golf. Alți ofertanți mai propun și partide de golf. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Printre avantajele unei șederi all inclusive se numără nu doar o paletă diversă de băuturi alcoolice și nealcoolice, precum și minibar, ci și gustări. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.