Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BG Tonga Tower


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află pe o stradă principală la aproximativ 200 de m de centrul localității Ca'n Picafort.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 14 etaje cu 4 lifturi și 406 camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost), de asemenea, sunt disponibile și locuri de parcare pentru biciclete. Pentru conferințe, prezentări sau reuniuni poate fi folosită sala de conferință.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un ventilator. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Datorită unui frigider, unui minifrigider, unui cuptor cu microunde și unui aparat pentru cafea/ceai, chicineta este bine echipată pentru cei ce se aprovizionează singuri. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi (gratuit). În plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș și de o cadă. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxate. Copiii se pot bălăci într-un bazin cu apă de mică adâncime. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse activități sportive propuse la locul de cazare garantează distracție, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei de plajă și baschet, iar cu plată - minigolf, padel și călărie. Datorită unor sporturi ca aqua-fitness, și, contra cost, windsurfing, hidrobicicletă și scufundări subacvatice, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Unitatea de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și aerobic, iar contra cost biliard. La hotel sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și terapii anti-îmbătrânire. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă și muzică live oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind 2 restaurante, o cafenea și un bar. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere se pregătesc și mese fără gluten. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

În unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.