Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amari Raaya Maldives


Descriere

Cu vedere la malul mării, Amari Raaya Maldives oferă cazare de 5 stele in atolul Raa și oferă o piscină in aer liber, centru de fitness și grădină. Cu un bar, proprietatea are și o zonă de plajă privată, precum și servicii de masaj. Unitatea de cazare oferă o recepție deschisă nonstop, transferuri de la/la aeroport, un club pentru copii și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Complexul va pune la dispoziție oaspeților camere cu aer condiționat, birou, aparat de cafea, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat, terasă și baie privată cu bideu. Amari Raaya Maldives oferă anumite camere cu vedere la piscină, iar camerele au patio. La unitatea de cazare fiecare cameră este dotată cu lenjerie de pat și prosoape.

Micul dejun este disponibil zilnic și include opțiuni tip bufet, continental și engleză/irlandez complet. La Amari Raaya Maldives veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria italiană și internațională. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și halal.

Complexul oferă un loc de joacă pentru copii. Zona este populară pentru snorkelling și ciclism, iar Amari Raaya Maldives oferă biciclete de inchiriat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.