Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Melpo Antia Hotel Suites


Descriere

Complexul Melpo Antia Luxury Apartments and Suites s-a deschis in anul 2013 , oferind o oaza de liniste in centrul statiunii Ayia Napa.

Localizare
Hotelul Melpo Antia este localizat in centrul statiunii Ayia Napa, inconjurat de nenumarate magazine, restaurante, baruri, cafenele si banci, la aproximativ 400 m de plaja Limanaki.

Distante
- 400 m de plaja
- 45 minute de aeroportul International Larnaca

Puncte de interes
- Manastirea Ayia Napa
- Parcul National Greco
- Nicosia, Larnaca, Limassol
- Muntii Trodos
- Satul pitoresc Omodos

Atu-uri
- Viata de noapte
- Servicii si facilitati de 4 stele
- Mobilier de lux

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum piscina exterioara cu apa dulce cu sezlonguri si umbrele de plaja, Jacuzzi exterior, piscina separate pentru copii, restaurant cu aer conditionat, bar la piscina, restaurant langa piscina (a ca carte), grill bar, sala de gimnastica, sauna, masaj programe de animatie, show-uri cu muzica live, loc de joaca pentru copii, acces internet wireless gratuit in spatiile comune, mini-market, magazine de suveniruri.

Tipuri de camere
- Studios Suites
- One bedroom Suites

Dotari camere
Camerele sunt elegante si confortabile, decorate in stil contemporan si sunt dotate cu chicineta, frigider, cuptor, baie cu cada sau dus, televizor cu ecran plat si programe prin satelit, seif gratuit, uscator de par, prosoape de plaja, acces internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie