Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Leonardo Crystal Cove by the Sea (Adults only, 16+)


Descriere

Descriere HOTEL LEONARDO CRYSTAL COVE BY THE SEA:
Hotelul este situat intr-o zona linistita a statiuni Protaras, la 65 km de aeroportul Larnaca.

Tip masa:
Ultra All Inclusive.

Localizare HOTEL LEONARDO CRYSTAL COVE BY THE SEA:
Hotelul este situat la 4 km de centrul statiunii, oferind transfer shuttle pana in centrul statiunii (cu prerezervare). Statia de autobus se afla la 100m distanta de hotel
Plaja:
Plaja este cu nisip

Dotari camere:
Hotel Leonardo Crystal Cove dispune de 122 de camere: 49 de camere inland view, 25 de camere side sea view, 38 de camere sea view, 5 studiouri, 4 juniors suite si un executive suite, dotate cu: aer conditionat , incalzire, balcon, TV satelit, minibar, telefon, radio, internet, baie cu dus walk in, WIFI, espressor, halat de baie si papuci de casa, seif (laptop size), .

Facilitati HOTEL LEONARDO CRYSTAL COVE BY THE SEA:
Hotelul dispune de: 3 restaurante (restaurantul principal, restaurant italian si restaurant cu specific asiatic) piscina exterioara, pool bar,sala gimnastica, piscina interioara incalzita, sauna, jacuzzi, teren tenis, magazine cu suveniruri,,coafor, WIFI, animatie atat ziua, cat si noaptea. Cazarile de minim 5 nopti consecutive au inclus in pachet: un masaj de 1/2 ora, un tratament facial de 1/2 ora si un tratament cu namol, per persoana, per sejur.

Clasificare oficiala: 4*+, clasificarea tour-operatorului: 4*+

Web: /www.leonardo-hotels-cyprus.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.