Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lebay Beach Hotel (Larnaca Bay)


Descriere

Descriere: Pozitionat practic pe malul apei unui golf unic din Larnaca, pe coasta Ciprului, Hotelul Lebay Beach se afla la doar 10 minute de mers cu masina de centrul orasului si de restaurantele, barurile sale populare si de un centru comercial plin de viata. Transferurile de la aeroport sunt fara efort, deoarece hotelul se afla la doar 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Larnaca. Aceasta evadare contemporana ii atrage pe calatorii de astazi care apreciaza luxul in design minimalist. Arhitectura moderna a hotelului de tip boutique, este flancata de o plaja de nisip lunga, in care apele curate si calme sunt atinse de o briza proaspata.

Dotari camere: Terasa privata cu vedere la munte, aer conditionat/incalzire controlat individual, WiFi de mare vitez gratuit, Smart TV interactiv, seif electronic in camera gratuit, Deeming Secret Lighting, baie privata completa din marmura, elemente esentiale pentru baie.

Web site: http://www.lebayhotel.com.cy/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.