Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 12 minute pe jos față de plajă. La Casa di Napa Apartments include o piscină cu șezlonguri și umbrele de soare, o cafenea-restaurant, un bar la piscină și o grădină tropicală cu iazuri.

Proprietatea pune la dispoziție cazare in sistem self-catering și se află la o plimbare de 7 minute de cea mai apropiată plajă. Bulevardul Nissi este la 5 minute de mers pe jos. Există WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Studiourile și apartamentele de la La Casa di Napa au aer condiționat și balcon. Unele balcoane au vedere la grădină. Unitățile includ zonă de living si bucătărie cu frigider mare, cuptor si fierbător. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat de 32 inch.

Micul dejun tip bufet internațional este servit zilnic la restaurantul proprietății, oferind o varietate de preparate reci și calde. Mancăruri italiene și internaționale, precum și deserturi delicioase pot fi savurate la restaurantul de la proprietate. Barul de la piscină este ideal pentru o băutură răcoritoare, un cocktail sau o gustare.

La o scurtă plimbare se găsesc restaurante, baruri si cluburi de noapte, iar la aproximativ 10 minute cu masina se află un parc acvatic. In zonă sunt disponibile diverse servicii, printre care inchirieri de mașini si biciclete. Aeroportul Internațional Larnaca se află la 45 de minute de mers cu mașina. Parcarea privată este gratuită.

Fiecare tip de apartament, Luxury/Standard/Studio, este situat in altă clădire. Rezervarea mai multor apartamente de același tip face posibilă alocarea acestora in apropiere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie