Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Electra Holiday Village Waterpark


Descriere

Amplasată în Ayia Napa, la 800 m de plaja Katsarka, Electra Holiday Village Waterpark oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Electra Holiday Village Waterpark au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Electra Holiday Village Waterpark oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria locală și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare. Electra Holiday Village Waterpark dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Seara, Electra Holiday Village Waterpark organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogane cu apă sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Electra Holiday Village Waterpark are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Larnaca, situat la o distanță de 43 km.

Cele mai apropiate atracții de Electra Holiday Village Waterpark sunt: WaterWorld Ayia Napa - 3,8 km, Peșterile marine din Ayia Napa - 6,6 km, Parcul Naţional Forestier Cavo Greco - 7,1 km.


Restaurante:
Okeanos Restaurant - Bucătărie: locală, internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
WaterWorld Ayia Napa - 3,8 km
Peșterile marine din Ayia Napa - 6,6 km
Parcul Naţional Forestier Cavo Greco - 7,1 km
Cyherbia Botanical Park - 15 km

Plaje în vecinătate
Nissi Beach - 1,3 km
Katsarka Beach - 800 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Larnaca - 43 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Lift
Magazin de suveniruri
TV
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
Telefon
Frigider
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Spa/ Wellness
Șezlonguri
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Aer condiționat
Plajă publică
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Acces imediat la plajă
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Terasă
Divertisment de seară
Sală de conferințe - cu plata
Muzică/ spectacole live
Loc de joacă în aer liber
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Pardoseală de gresie/ marmură
Piscină pentru copii
Recepție
Plajă
Cameră de jocuri
Tv în spațiile comune
Tobogane cu apă
Plajă - la 800 m
Aqua park

Locatie