Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corfu Hotel


Descriere

LOCALIZARE
Cu vedere la plaja Golfului Grecesc si la portul de pescari din Ayia Napa, hotelul Corfu este la doar 5 minute de mers pe jos de centrul plin de viata al statiunii Ayia Napa, Aeroportul International din Larnaca este la 30 de minute de mers cu masina de proprietate. Hotelul Corfu este la aproximativ 300 de metri de plaja si la 800 de metri de manastirea si piata centrala din Ayia Napa.

FACILITATI
Proprietatea include o piscina in aer liber, iar oaspetii mai tineri pot utiliza o piscina separata pentru copii si un loc de joaca. Hoteul dispune de teren de tenis, biliard, bar, restaurant, aer conditionat, restaurant cu terasa, room service, spalatorie.

RESTAURANT
Restaurantul a la carte al hotelului Corfu serveste preparate din bucataria locala si internationala. Oaspetii pot lua masa pe terasa inconjurata de o gradina cu flori. Barul de langa piscina asigura bauturi, salate si gustari.

CAMERE
Camerele hotelului Corfu sunt dotate cu aer conditionat si au balcon privat cu vedere la Marea Mediteraneana sau la uscat. Toate includ un TV cu ecran plat cu canale prin satelit.
Camera standard cu vedere la uscat(23 mp); Camera standard cu vedere spre mare(20 mp);Camera standard cu vedere laterala spre mare(22 mp); Camera de familie(28 mp); Camera Deluxe cu vedere la mare(24 mp);Camera superioara cu vedere la mare(23 mp); Camera Executive cu vedere la mare(36 mp); Camera superioara cu vedere la munte(23 mp); Camera standard cu vedere partiala la mare(19 mp); Camera dubla sau twin cu vedere la mare(21mp);

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.