Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club St. George Resort


Descriere

LOCALIZARE: Club St George Resort se afla la aproximativ 8 km de plaja nisipoasa la care are acces cu shuttle bus (contra cost). Orasul Polis se afla la 35 km de hotel, Limassol la 71 km, Nicosia la 152 km. Zona de baruri si restaurante se afla la 5 km de hotel iar cea de shopping la 8 km de hotel.


Puncte de interes: Locul de nastere al Aforditei - 29 km, Fortul Paphos - 12 km, Casa lui Dionysos - 11 km, waterpark Afrodita - 12 km, Mormam=ntul Regilor - 8 km.


FACILITATI HOTEL: Cladirea de 3 etaje consta intr-o cladire principala si 9 cladiri secundare cu o capacitate totala de 288 camere si pune la dispozitia turistilor sai: receptie 24 de ore, lobby, 20 de lifturi, aer conditionat, seif, mini market, parcare (gratuita), restaurant, bar, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu sectiune separata pentru copii cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Studio Standard dispune de pat dublu /king size bed , canapea (pat suplimentar), patut pentru copii (la cerere), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, cana electrica, seif, TV cu ecran plat , aer conditionat reglabil, baie cu dus.
Apartamentele standard au living cu canapea si dormitor, au baie cu cada si dispun de aceleasi facilitati.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.