Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Titanic Resort & Aqua Park


Descriere

Aqua Park - 15.000 mp

Acces internet Wi-Fi


Descriere hotel

Titanic Resort & Aqua Park a fost deschis în anul 2005, se întinde pe o suprafaţă de 61.000 mp şi oferă oaspeţilor posibilitatea de a petrece un sejur activ împreună cu familia, bucurându-se de varietatea de programe de divertisment, de un aqua park şi de jocuri sau sporturi nautice. Renovat complet in iarna 2019-2020.



Principalele puncte de atracție

Aqua Park - 15.000 mp

Acces internet Wi-Fi



Regim de masă

All Inclusive

-Mic dejun, prânz şi cină tip bufet

-Lobby Bar: băuturi alcoolice şi non-alcoolice locale 24 H

-Recepţie 24 H, acces internet Wi-Fi, gimnastică, step, aerobic, jocuri de societate, tenis de masă, volei, soccer, program de animaţii, show-uri, muzică live



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 8 km de aeroportul din Hurghada, la 11 km de centrul oraşului, la 1 km de Senzo Mall şi la 3 km de Hurghada Grand Aquarium.



Soare si mare

Restaurant principal - tip bufet, restaurant á la carte-grill; Beach Snack Bar, Pool Bar, Lobby Bar, Smith Captain Bar, Disco Bar.



Sport și relaxare

Sală de fitness, gimnastică, step, aerobic, aqua fitness, tenis de masă, volei, soccer, biliard, darts, windsurfing, kite surfing, snorkeling.



Facilități pentru copii

Kid’s Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani; deschis zilnic în intervalul orar 10:00-12:30 şi 15:00-16:30), spaţiu de joacă, echipă de animatori, aqua park cu 16 tobogane, piscină pentru copii - 315 mp, scaune în restaurant, pătuţ (la cerere, gratuit).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-Fi, gimnastică, step, aerobic, jocuri de societate, tenis de masă, volei, soccer, program de animaţii, show-uri, muzică live.



Facilități contra cost

Saună, jacuzzi, salon de înfrumuseţare, coafor, sală de conferinţe, internet café, spălătorie, masaj, baie cu aburi, biliard, darts, windsurfing, kite surfing, snorkeling.



Bine de stiut

Dress Code: oaspeţilor îmbrăcaţi în costum de baie nu le este permis accesul în restaurant şi în lobby.



Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de un total de 331 camere, împărţite astfel: 243 camere standard (cca. 40 mp), 82 camere family (cca. 48 mp), 6 suite (cca. 65 mp).

Dotări camere: baie proprie cu cadă/duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, mini-bar, seif, aer condiţionat individual, balcon/terasă; curăţenie se face zilnic.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.