Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Select Royal Makadi


Descriere

SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort este decorat in stil oriental i se afla la 4 km de Golful Makadi. Arhitectura deosebita si gradinile cu vegetatie luxurianta sunt completate de zona spectaculoasa a piscinei, unde oaspetii pot beneficia de facilitatile unui parc acvatic.


Acest complex de 5 stele din Golful Makadi ofera acces direct la plaja si la 2 zone cu piscina in aer liber. Centrul spa ofera o varietate mare de masaje si tratamente de infrumusetare.


SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort cuprinde 6 restaurante a la carte. Localurile unde se poate lua masa ofera preparate cu specific italian, mexican, mediteranean, grecesc si asiatic. Oaspetii beneficiaza si de room service disponibil nonstop. Complexul are 7 baruri cu tematica diferita, printre care se numara un pub englezesc tipic, 2 baruri amplasate langa piscina si o cafenea in stil oriental, Sultana Cafe.


Toate camerele de la SUNRISE Royal Makadi Aqua Resort sunt dotate cu minibar si terasa sau balcon. Unele unitati sunt situate pe plaja si pun la dispozitie o zona de relaxare in aer liber, cu vedere la Marea Rosie.


Complexul are 5 piscine, dintre care 2 cu sistem de incalzire pentru lunile de iarna si 1 piscina pentru copii cu mai multe tobogane cu apa. Oaspetii se pot antrena pe pista de jogging de 6 km sau in centrul de fitness bine dotat. Acestia pot admira vederea minunata la Marea Rosie, care indeamna la odihna si relaxare. Regiunea este renumita ca fiind una dintre cele mai bune zone pentru snorkelling si scufundari.


Complexul se afla la doar 30 de minute de mers cu masina de Aeroportul International Hurghada. Parcarea este gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.