Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunrise Garden Beach Resort


Descriere



Localizare

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Sunrise Garden Beach Resort & Spa se află la 13 km de Aeroportul Internaţional din Hurghada. Parcarea este gratuită.

Facilitati Hotel

Oaspeţii au la dispoziţie 3 restaurante, care servesc preparate din bucătăria italiană, orientală şi internaţională. De asemenea, complexul Sunrise Select Garden Beach cuprinde 2 pub-uri şi 4 baruri, inclusiv un bar lângă piscină şi un bar pe plajă.

Hotelul beneficiază de numeroase facilităţi de recreere, inclusiv terenuri de tenis cu instalaţie de nocturnă, un teren de volei pe plajă, facilităţi de tir cu arcul, echitaţie şi un teren de fotbal de dimensiuni standard. De asemenea, hotelul găzduiește centrul spa Horas, care oferă masaje și tratamente de înfrumuseţare. Proprietatea are un parc acvatic nou cu 8 tobogane şi o zonă de joacă pentru copii cu tobogane adaptate pentru copiii mici.

Facilitati Camere

Toate camerele de la Sunrise Select Garden Beach Resort au aer condiționat, minibar și TV prin satelit. În plus, fiecare cameră este prevăzută cu balcon sau terasă, cu vedere la grădină, la piscină sau la mare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.