Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Star Beau Rivage


Descriere

Aqua Center, Diving Center
5 restaurante, 10 baruri
Recomandat pentru vacanţa relaxantă a familiilor cu copii

Descriere hotel

Sea Star Beau Rivage face parte din categoria hotelurilor de cinci stele amplasat în inima stațiunii Hurghada cu o plajă exclusivistă, oferind vederi spectaculoase asupra Mării Roșii. Hotelul Sea Star Beau Rivage beneficiază de camere și apartamente elegante, toate dotate cu terase private cu vedere la mare, precum și facilități care asigură confortul și liniștea fiecărui oaspete. De asemenea, hotelul pune la dispoziția turistilor o serie de opțiuni de luat masa, restaurantele hotelului oferă o experiență culinară care ademenește fiecare gust. Când vine vorba de joacă, activitățile și sporturile zilnice și nocturne distrează pe toată lumea, de la copii până la adulți.

Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi
Centru Wellness & Spa
Diversitate culinară
Recomandat pentru un sejur activ


Regim de masă

All Inclusive

Mic dejun, prânz și cină tip bufet
Cină în restaurantul italian (o singură dată/ sejur cu programare în prealabil)
Cocktailuri (preparate cu bauturi locale), cafea, ceai, soft drinks (servite la pahar), înghețată pentru copii, seif (in cameră și la recepție), programe de animație, tenis de masă, volei, fotbal.


Locatia

Hotelul este amplasat la o distanță de 10 km de Aeroportul din Hurghada și la 2 km de centrul orașului Hurghada.

Restaurante si baruri

Restaurant principal tip bufet „El Khayam”;
Restaurante a la carte cu specific: „La Nona” italian. „Samakmak” pescăresc, Grill și Pizza Corner
Baruri: „Star” Coffee Bar, „Subway” Disco Bar, Pool Bar, „Italian” Bar, „On the Rocks” Bar, Ice Cream Corner, Tea Time Corner, Shisha Corner.


Sport și relaxare

Plajă proprie cu nisip (300 m lungime)
Piscină pentru adulți (o piscină mare cu secțiune pentru copii și o piscină mică, dintre care una este încălzită pe timpul iernii)
Umbrele, șezlonguri, saltele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.


Facilități pentru copii

Kids Club (4-14 ani; deschis zilnic în intervalul orar 10:00-12:00 şi 15:00-17:00), spaţiu de joacă, piscină, mini-disco, meniu şi scaune în restaurant, pătuţ, baby-sitter (contra cost).

Facilități gratuite

Tenis de masă, teren de fotbal, teren de volei, programe de divertisment și animație.

Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa, salon de înfrumuseţare, masaj, coafor, baie trucească, baie cu aburi, biliard, mini-golf, plimbări cu cămila, diving center, aqua center (“Fun Aqua”- deschis zilnic în intervalul orar 10:00-17:00).

Bine de stiut

Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilități si dotari camere

Hotelul dispune de 293 camere, distribuite astfel:

Camere Standard – cca. 37 mp, pat dublu sau două paturi twin, cu vedere la mare sau piscină;
Suite Junior – cca. 47 mp, dormitor cu două paturi, două balcoane, cameră separată cu canapea și două fotolii, cu vedere la mare sau piscină;
Suite Executive – cca. 80 mp, dormitor cu pat king-size, două balcoane sau terasă, cameră separată cu două canapele și două fotolii sau sufragerie, cu vedere la mare sau piscină; Suite Royal – cca. 148 mp, dormitor cu pat king size, balcon, două canapele și șase fotolii; cameră separată cu 2 canapele și zonă de luat masa, cu vedere la mare sau piscină.

Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, produse cosmetice, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, balcon / terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.