Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel pe plajă

Acces la internet Wi-Fi în lobby

Amplasat în apropierea restaurantelor, barurilor, cluburilor

Recomandat pentru un sejur activ


Descriere hotel

Hotelul Samra Bay 4*+ a fost deschis în iarna anului 2016, pe malul mării, în apropiere de centrul orașului Hurghada. Hotelul se remarcă printr-un stil arhitectural elegant, detaliile fiind alese cu atenție.



Principalele puncte de atracție

Hotel pe plajă

Acces la internet Wi-Fi în lobby

Amplasat în apropierea restaurantelor, barurilor, cluburilor

Recomandat pentru un sejur activ



Regim de masă

All Inclusive:

Mic dejun, prânz și cină - tip bufet

Minibar alimentat zilnic cu apă



Locatia

Hotelul este amplasat pe plajă, la o distanță de 5 km de Aeroportul Internațional Hurghada și la 8 km de centrul orașului.



Soare si mare

Plajă proprie cu nisip și lagună, 4 piscine: 1 piscină interioară cu încălzire pe durata sezonului de iarnă, 2 piscine exterioare pentru adulți, piscină exterioară pentru copiii; Șezlonguri, saltele, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă, cât și la piscină.



Restaurante si baruri

Restaurantul principal, tip bufet - ”The View”, Restaurante a la carte: ”La Piazza” – cu specific italian, ”Arabisk” – cu specific oriental; Lobby Bar, Lounge Bar ”West End”, ”Carina Bar” – terasă, bar pe plajă, snack bar la piscină.



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa ”Chil Out”: masaje, baie turcească, saună, jacuzzi, salon de înfrumusețare, sală de fitness, aqua gym, aerobic, polo pe apă, teren de volei pe plajă, program de animație, muzică live.



Facilități pentru copii

Kids Club pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani, spațiu de joacă, piscină, ateliere de creație, scaune în restaurante, kids corner, mini disco, pătuț (la cerere).



Facilități gratuite

Acces la internet Wi-Fi în lobby, sală de fitness, aqua gym, aerobic, polo pe apă, darts, tenis de masă, teren de volei pe plajă, program de animație, muzică live.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa ”Chil Out”: masaje, baie turcească, saună, jacuzzi, salon de înfrumusețare, biliard, servicii de spălătorie, servicii medicale, schimb valutar, servicii de transfer, magazine, sală de conferințe (cca. 150 de persoane).



Facilități si dotari camere

Hotelul este format din clădirea principală, iar cele 290 de camere sunt dispuse pe șase etaje astfel: 179 camere standard (cca. 45 mp), 66 Junior Suites (cca. 65 mp – living cu canapea extensibilă, dormitor cu pat dublu sau două paturi de o persoană), 35 Executive Suites/ camere familiale (cca. 90 mp – living cu canapea extensibilă, 2 dormitoare cu pat dublu sau două paturi de o persoană, două băi), 10 Royal Executive Suites (cca. 120 mp – living cu canapea extensibilă, trei dormitoare cu pat dublu sau două paturi de o persoană, trei băi).

Dotări camere: baie cu cadă/duș, uscător de păr, aer condiționat, seif, minibar, telefon, TV, facilități pentru cafea/ ceai, balcon sau terasă.



Cina de Revelion

Cina festiva de Revelion este inclusa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.