Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STEIGENBERGER GOLF RESORT EL GOUNA


Descriere

Descriere: Resortul este situat pe un mare teren de golf dintr-o peninsula care se intinde in Marea Rosie. Poti sta confortabil la soare pe laguna sa turcoaz cu plaja privata! Este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a ajunge in centrul orasului El Gouna, cu numeroase magazine si restaurante.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Aeroportul Hurghada se afla la aproximativ 26 km de hotel.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: baie cu dus, uscator de par si halat de baie, balcon sau terasa, aer conditionat, minibar, seifm TV satelit, radio, telefon, Wi-Fi gratuit.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: 3 restaurante, 4 baruri, terasa, spa cu sauna, baie de aburi si sala de fitness, 2 piscine incalzite in aer liber, 2 piscine pentru copii, teren de golf cu 18 gauri, scoal de golf, plaja privata, facilitati pentru sporturi nautice, magazine, 2 sali de conferinta, Wi-Fi gratuit.

Pagina web: https://www.steigenberger.com/en/hotels/all-hotels/egypt/el-gouna/steigenberger-golf-resort

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie