Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat la numai 5 minute cu maina de cartierul central Sakkala, Complexul Sphinx are vedere la plaja sa privata acoperita cu nisip si ofera zone excelente pentru scufundari in Marea Roie. Oaspetii au la dispozitie 3 restaurante, un centru spa i 3 piscine.


Camerele mobilate elegant beneficiaza toate de un balcon cu vedere la gradini, la piscina stil laguna sau la mare. Fiecare include aer condiionat, o baie de marmura i un minibar. In zona recepiei este disponibil WiFi gratuit.


Oaspetii pot admira vederea panoramica la Marea Roie in timp ce se delecteaza cu cocktailul preferat la barul Sunset. Exista i o cafenea cu o ambianta placuta, unde puteti fuma narghilea i asista seara la programe de divertisment.


Sphinx Resort Hurghada are pe acoperis un centru spa cu vedere la mare care ofera o sauna i o cada cu hidromasaj. Echipa internaionala de animatori organizeaza activitati diverse, printre care spectacole de dansuri populare, concerte de muzica live i programe de discoteca. Hotelul are de asemenea o plaja supravegheata pentru copii.


Oaspetii beneficiaza de acces gratuit la parcul acvatic, unde exista 2 piscine incalzite, 3 tobogane pentru copii si 3 tobogane pentru adulti. Sphinx Hurghada Resort se afla la 8 km de Aeroportul Hurghada. Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, contra unui cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie