Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SHERATON MIRAMAR EL GOUNA


Descriere

Descriere: Hotelul de la malul marii are o atmosfera linistita. Camerele sale se afla in mai multe cladiri impartite pe insulite in laguna cu ape cristaline. Terenul de golf, centrul de scufundari precum si atractiile oferite de statiunea privata El Gouna recomanda Resortul pentru o vacanta potrivita pentru cupluri, grupuri sau pentru intreaga familie.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul se afla la 30 km de centrul orasului Hurghada si la 40 km de Aeroportul Hurghada.

Dotari camere: Hotelul are camerele dotate cu: balcon, baie cu dus, uscator de par, halat si papuci de baie, aer conditionat, seif, minibar (contra cost), TV satelit, telefon, Wi-Fi gratuit, facilitati preparare ceai/cafea.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: 4 restaurante, 3 baruri, cafenea, 2 piscine exterioare pentru adulti, piscina pentru copii, plaja privata, sala fitness, centru Spa.

Pagina web: www.marriott.com/hotels/travel/hrgsi-sheraton-miramar-resort-el-gouna

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie