Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pickalbatros Aqua Blu Resort


Descriere

Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby

Facilități comune cu resorturile Albatros Aqua Park și Aqua Vista

Centru de diving

Recomandat pentru familiile cu copii


Descriere hotel

Deschis în anul 2005, Pickalbatros Aqua Blu este amplasat în a doua linie de la mare şi beneficiază de facilităţi comune cu resorturile Albatros Aqua Park și Aqua Vista. Hotelul a fost renovat complet în sezonul de iarnă 2018-2019.



Principalele puncte de atracție

Acces internet Wi-Fi gratuit în lobby

Facilități comune cu resorturile Albatros Aqua Park și Aqua Vista

Centru de diving

Recomandat pentru familiile cu copii



Regim de masă

All Inclusive:

- Mic dejun, prânz şi cină, tip bufet

- Băuturi alcoolice şi non-alcoolice gratuite

- Mini-bar alimentat zilnic cu apă

- Acces internet Wi-fi în lobby, polo pe apă, aqua gym, aerobic, gimnastică, darts, boccia, tenis de masă, teren de volei pe plajă, 2 terenuri de tenis.



Locatia

Hotelul este amplasat la o distanţă de 600 m de plajă, la 7 km de aeroportul din Hurghada şi la 15 km de centrul oraşului.



Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip, la Beach Albatros Resort; shuttle-bus gratuit până la plajă. Umbrele, şezlonguri şi prosoape gratuite, atât la plajă cât şi la piscină.

-Aqua Blu: 1 piscină cu valuri, 3 piscine pentru adulți, 3 piscine cu tobogane pentru copii.

-Albatros Aqua Park: 3 piscine cu tobogane, 5 piscine pentru adulţi, piscină pentru copii.

-Aqua Vista: 4 piscine pentru adulţi, piscină pentru copii, piscină cu secțiuni pentru adulți și copii, piscină sport (contra cost).

Kids Aqua Park pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 ani: 3 piscine cu 16 tobogane și 21 de jocuri;



Restaurante si baruri

Restaurant principal, tip bufet; restaurante a la carte cu specific: ”La Saporita” – italian, ”Tandoori” – asiatic, oriental; Food Court – gustări; Restaurant pe plajă ”Red Sky Bar” – la Beach Albatros Resort; Lobby Bar, Melody Bar, Concerto Bar, The Sky, Teen Lounge, Food Court Bar, Red Sky Bar – la Beach Albatros Resort; Shisha Corner (contra cost), disco ”The Bridge”.



Sport și relaxare

Centru Wellness & Spa (masaje, jacuzzi, saună, baie cu aburi, baie turcească, hammam marocan, dușuri Vichy), salon de înfrumusețare, coafor, polo pe apă, aqua gym, aerobic, gimnastică, darts, boccia, tenis de masă, biliard, sală de jocuri, teren de volei pe plajă, 2 terenuri de tenis, sporturi nautice, centru de diving (Beach Albatros Resort).



Facilități pentru copii

Kid’s Club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani; deschis 6 zile/săptămână), spaţiu de joacă (la Albatros Aqua Park si la Aqua Vista), piscine pentru copii, 16 tobogane acvatice, 21 de jocuri la piscină, jocuri electronice, scaune şi meniu în restaurant, pătuţ (la cerere, gratuit).



Facilități gratuite

Acces internet Wi-fi în lobby, polo pe apă, aqua gym, aerobic, gimnastică, darts, boccia, tenis de masă, teren de volei pe plajă, 2 terenuri de tenis.



Facilități contra cost

Centru Wellness & Spa (masaje, jacuzzi, saună, baie cu aburi, baie turcească, hammam marocan, dușuri Vichy), salon de înfrumusețare, coafor, biliard, sală de jocuri, servicii de spălătorie, magazine, servicii medicale, echipament și nocturnă teren de tenis, sporturi nautice, centru de diving (Beach Albatros Resort).



Bine de stiut

-exista posibilitatea de a adauga supliment pentru intrare la aqua parkul de la Jungle Aqua Park pentru adulti si copiii cu varsta cuprinsa intre 2-14 ani; pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani accesul este gratuit

-tariful include: acces aqua park, transfer si concept All Inclusive



Facilități si dotari camere

Hotelul este format dintr-o clădire principală cu trei etaje și dispune de un total de 226 camere, împărțite astfel: 204 camere standard (cca. 24 mp), 16 camere familiale cu un dormitor (cca. 43 mp – camera este separată prin intermediul unei uși glisante) și 6 suite cu două sau trei dormitoare.

Dotări camere: baie cu cadă/ duş, uscător de păr, TV satelit, telefon, mini-bar, facilităţi ceai/cafea, seif, balcon /terasă; servicii zilnice de menaj.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.