Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Jaz Aquamarine Resort


Descriere

Jaz Aquamarina Resort se află în extremitatea sudică a oraşului Hurghada şi are o plajă privată și un club de scufundări. Complexul oferă 20 de piscine, 3 parcuri acvatice și o varietate de restaurante și baruri.
Camerele de la Jaz Aquamarine au lenjerie de pat de lux şi ferestre mari, din podea până în tavan. Sunt dotate cu TV şi minibar. Camerele de familie au living separat, cu canapele. Unele camere au vedere panoramică la mare sau vedere la piscină.
Jaz Aquamarine are 7 restaurante, dintre care 4 sunt restaurante à la carte (cu specific asiatic, pescăresc, italienesc şi libanez). Seara, la teatru sunt organizate spectacole de divertisment live.
Oaspeţii se pot simţi în formă la Mividaspa, care oferă tratamente revitalizante, terapii acvatice, masaje, programe de relaxare și servicii de înfrumusețare, disponibile la un cost suplimentar.
Centrul de scufundări de la Jaz Aquamarine este locul ideal pentru explorarea recifului de corali din Hurghada. Oaspeţii pot juca volei pe plajă sau pot participa la excursii pe cămile și sesiuni de pescuit la mare adâncime.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.