Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JAZ MAKADI SARAYA PALMS


Descriere

Descriere: Jaz Makadi Saraya Palms are toate elementele necesare petrecerii unui sejur reusit, ospitalitatea egipteana completandu-se perfect cu frumusetea naturii, cu luxul si calitatea serviciilor.

Tip masa: All Inclusive

Localizare: Jaz Makadi Saraya Palms este localizat in Makadi Bay, la 30 km de aeroportul din Hurghada, la 40 de km de centru orasului si la 2 km de Makadi Water World, care ofer acces la 50 de tobogane diferite pentru adulti si copii, la un cost suplimentar. Este disponibil serviciu de transfer gratuit la/de la parc.

Plaja: Jaz Makadi Saraya Palms este situat pe a doua linie de la Marea Rosie, unde are o plaja privata cu nisip si pietris, cu sezlonguri, saltele si umbrele gratuite.

Dotari camere: Jaz Makadi Saraya Palms are 102 apartamente si studiouri in sistem self-catering, toate dotate cu aer conditionat, seif, wi-fi, TV satelit, telefon, mini bar, chicineta complet utilata, baie cu cada/dus, uscator de par, balcon/terasa cu balcon cu vedere la gradini sau la piscina.

Facilitati hotel: Jaz Makadi Saraya Palms ofera receptie 24 de ore, wi-fi in zonele publice, camera pentru bagaje, schimb valutar, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, un centru de spa si wellness, servicii de infrumusetare, sala fitness, restaurant, baruri, animatori, divertisment de seara, club pentru copii (4-12 ani), teren de joaca pentru copii, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, snorkeling, scufundari, windsurfing, tenis de masa, teren de tenis, billiard.

Clasificarea oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.jazhotels.com/hurghada/madinat-makadi/hotels/jaz-makadi-saraya-palms.aspx

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie