Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elysees Dream Beach


Descriere

Amplasată în Hurghada, Elysees Dream Beach este o proprietate de 3 stele care are zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare, 2 piscine exterioare și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Elysees Dream Beach includ și sală de fitness. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 285 camere. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Elysees Dream Beach au în dotare aer condiționat și Tv. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi.

La Elysees Dream Beach oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 4 baruri, dintre care unul la piscină și unul pe plajă, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Elysees Dream Beach are în dotare jacuzzi În cadrul proprietatății există 2 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Elysees Dream Beach amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Elysees Dream Beach dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Elysees Dream Beach se află la 2 km de Orașul Hurghada și la 5 km de Aeroportul Internaţional Hurghada. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Panorama - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Hollywood - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Hurghada - 5 km

Puncte de interes
Orașul Hurghada - 2 km

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Magazine
Jacuzzi
Fitness
Darts
Biliard
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
4 baruri
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Balcon
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Scufundări - cu plata
Animatori
Plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Bar pe plajă
2 restaurante
Sală de fitness
Minidisco
Volei pe plajă
Bar la piscină
Saună
Meniu pentru copii
Parcare la proprietate
2 piscine exterioare
Plajă - la 800 m