Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amarina Abu Soma Resort


Descriere

LOCALIZARE

Amarina Abu Soma Resort & AquaPark 5* este localizat in Soma Bay, la doar 55 de km de Aeroportul Interntional Hurghada (45 min.) si 60 de minute de centrul Hurghadei. Statiunea are propriul recif, la care se poate ajunge din portul de agrement, unde oaspetii se pot bucura de cursuri de scuba diving.
Oaspetii pot vizita, de asemenea, orasele vechi ale Safaga, Qusier si Hurghada, Luxorul, Muntii Marii Rosii sau Nilul.

FACILITATI

Oaspetii beneficiaza de: plaja privata cu nisip, sezlonguri si umbrele, snorkeling, 5 piscine exterioare, piscina pentru copii, WaterPark (7 tobogane), terenuri de tenis, mese de ping-pong, competitii de volei si fotbal pe plaja, sala de fitness si cursuri (yoga, zumba, antrenamente functionale), jacuzzi, prorgame de divertisment (spectacole live, petreceri la piscina).
Contra-cost, resortul pune la dispozitie urmatoarele: centru spa si wellness, salon de infrumusetare, baby-sitting, spalatorie, transport cu limuzina, consult medical 24/24, farmacie, room-service, surf, scufundari, safari in desert.

RESTAURANT

Restaurante cu bufet si meniu a la carte: Elements Restaurant (specific international), Zeina (specific oriental si asiatic), Luca Toni Ristorante (specific italian)
Baruri si Snack-Baruri: London Pub, Caribbean Bar (pe plaja), Sea Shark (swim-up bar), Turquoise Lobby Bar, Tropicana Bar (la piscina pentru familii), Aqua Fun (la piscina pentru familii), Pirates Bar.

CAMERE

Toate camerele dispun de: A.C., minibar, T.V., seif, WiFi, ceai, cafea si apa. Fiecare baie este dotata cu dus, uscator de par si oglinda pentru barbierit/machiat.

STANDARD DOUBLE ROOM - 30-35 m2, pat king-size (180 cm)
STANDARD TWIN ROOM - 30-35 m2, doua paturi single (120 cm)
SUPERIOR ROOM - 35-40 m2, pat king-size (180 cm) si canapea
STANDARD FAMILY ROOM - 32-36 m2, un pat king-size (180 cm) si doua paturi single (90 cm)
SUPERIOR FAMILY ROOM - 36-42 m2, un pat king-size (180 cm), o canapea si doua paturi single (90 cm)
DELUXE ROOM - 36-42 m2, pat king-size (180 cm) si canapea, baie dotata cu cada

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.