Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ancient Sands Golf Resort and Residences


Descriere

Amplasată în Hurghada, Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna este o proprietate de 4 stele care are zonă de plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare precum și piscină exterioară situată la înălțime, care oferă o priveliște superbă asupra zonei. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 151 camere. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor cu microunde. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și italiană sunt oferite zilnic la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice. În cadrul proprietății există și o cafenea ideală pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există 5 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Proprietatea are o piscină care oferă o vedere panoramică asupra întregii zone

O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este minigolful. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În zonă se organizează sesiuni de scufundări. Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de ore de călărie și sesiuni de snorkelling.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru cei mai mici Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna poate furniza informații turistice.

Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite. Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Hurghada, situat la o distanță de 29 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Ancient Sands Golf Resort & Residences - El Gouna sunt: TU Berlin Campus El Gouna - 1,8 km, Școala Sultan Kite - 14,0 km.


Restaurante:
Dnes Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Piazza Restaurant - Bucătărie: italiană, internaţională, Meniu: à la carte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Cafenea
Seif
Fitness
Lift
Minibar
TV
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Minigolf - cu plata
Teren de golf - cu plata
Windsurfing - cu plata
Călărie - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Piscină cu vedere panoramică
Frigider
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Babysitting - cu plata
Scufundări - cu plata
Plajă
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ Wellness
Snorkelling - cu plata
Bibliotecă
Zonă pentru fumători
Bancomat
Curăţătorie chimică - cu plata
Plajă privată
2 baruri
Canale prin cablu
Pardoseală de gresie/ marmură
2 restaurante
Transfer la plajă gratuit
Prosoape de plajă
Prosoape pentru piscină
Facilități călcat
Vedere la piscină
Meniu pentru copii
Piscină încălzită
Fierbător
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Concierge
Seri cu cină tematică
Masă
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Cuptor cu microunde
Zonă de luat masa
Cuptor
5 piscine exterioare
Fier de călcat
Halat de baie
Birou
Plajă - la 1,4 km