Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castello Village Resort


Descriere

Construit în stil rustic cretan, acest hotel se află în orăşelul pitoresc Sissi de pe malul mării, cu numeroase baruri, cafenele, taverne, restaurante, magazine de suveniruri şi buticuri.
Situat lângă strada comercială animată, însă într-o locaţie liniştită, cu grădini luxuriante, hotelul este încadrat de munţi impresionanţi pe fundal şi are vedere panoramică la mare, fiind destinaţia ideală pentru un sejur relaxant în familie. Copiii vor fi încântaţi de piscinele în aer liber şi de gama de activităţi disponibilă, în timp ce dumneavoastră vă relaxaţi din plin. Puteţi face o plimbare până la plaja cu nisip sau puteţi practica sporturi acvatice.
Clădirile hotelului sunt dispuse ca un sat, fiecare cameră Deluxe şi suită de familie fiind în sistem self-catering, pentru intimitate şi confort. Vă veţi bucura de cele mai înalte standarde de confort, relaxare şi divertisment în această destinaţie turistică populară, mulţumită serviciilor personalizate furnizate de echipa modernă de management şi de personalul profesionist.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.