Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NH Capri La Habana


Descriere

Situat în centrul oraşului Havana, NH Capri La Habana oferă o piscină în aer liber situată la ultimul etaj, unde oaspeţii se pot bucura de vedere panoramică la Havana. Acest hotel are sală de gimnastică, saună şi baie turcească.
Camerele oferă aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi cutie de valori. De asemenea, toate camerele au zonă de relaxare, minibar şi aparat de cafea. Baia este dotată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Accesul la internet WiFi este disponibil la un cost suplimentar.
Oaspeţii se pot bucura de o varietate de mâncăruri la cele 2 restaurante şi 2 baruri ale proprietăţii, iar la 2 minute de mers pe jos se găsesc şi alte opţiuni de luat masa. Printre alte facilităţi disponibile se numără o zonă de masaj, frizerie, un serviciu de spălătorie şi servicii medicale. Este disponibil şi un serviciu de închirieri auto.
NH Capri La Habana se află la 10 minute de La Habana Vieja, iar Aeroportul Internaţional Jose Martí se află la 30 de minute de mers cu maşina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.