Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE HAMMAMET HOTEL & SPA


Descriere



Localizare

Hotelul Le Hammamet Hotel & SPA se afla in statiunea Hammamet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 102 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în hol și lângă piscină, sala de conferințe și sala de ședințe cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, centru SPA cu plata, seif la recepție (gratuit, cheia este disponibilă cu un depozit), fier de călcat și o masă de călcat (cu plata, la cerere), magazin de suveniruri cu plata, camera de bagaje, parcare, schimb valutar, restaurant principal, snackbar, restaurant à la carte din bucătăria tunisiană (cu plata, o vizită gratuită pe sejur cu o rezervare în avans de 24 de ore), restaurant à la carte pe plajă, Molly, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja (15/06 – 30/09), pub cu plata, cafenea cu plata, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscina interioară cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic, aerobic în apă, volei pe plajă, darts, yoga, Zumba, tenis de masa, minigolf, polo pe apă.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, minibar (apă îmbuteliată), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.

Facilitati plaja

Hotelul se afla la 200 m de plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.